Wie zitten er in deze commissie?

Voorzitter: Elly van de Vijver
Penningmeester: Henk Elsenaar
Secretaris: Anette Elsenaar
Inkoop, emballage: Hans Schoots
Techniek & Onderhoud Masterij: Bert Heij
Baanfunctionaris: Peter Ederveen
Yvonne Boin: Coordinator Bardienst
Bar- en bakdienstregeling: Antje Werkhoven en Ingrid Samuels

Op het volgende e-mailadres kunt u met met vragen terecht beheer@de-mast.nl.

Bardienst planning

Vanaf 1 januari 2018  staan de bardienst-schema’s in de nieuwe bardienstplanner. Bardiensten inplannen kunnen de bardienstleden zelf doen, door in te loggen op de website van de Mast of op de app. En op de dag van hun eigen voorkeur.

Lees meer

Huisregels keukengebruik

Tijdens de KNLTB-competitiewedstrijden worden er diverse versnaperingen te koop aangeboden door Tennisvereniging De Mast.
Van  oudsher wordt toegestaan dat competitieleden eigen etenswaren meebrengen om tijdens en na de wedstrijden te nuttigen. Dit is geen probleem. Er mogen alleen etenswaren meegenomen worden die wij niet verkopen
Ter voorkoming van conflicten hebben wij de volgende regels ge(her)activeerd:

  • Keukengebruik door iemand anders dan degene die op dat moment bar- of bakdienst heeft is niet geoorloofd.
  • Alleen de koelkast die in de serre staat, is ter beschikking van alle competitieteams die aanwezig zijn.
  • Voor eigen hapjes moet je zelf zorgen voor bestek, servies, mandjes e.d.
  • Bestellingen voor eten uit onze keuken moeten altijd via de bardienst
  • Bestel eten (b.v. chinees) is toegestaan mits de restanten en verder afval in een gesloten vuilniszak in de container gedeponeerd wordt. Vuilniszak is verkrijgbaar bij de bardienst.
  • Etenswaren die je bij ons kunt krijgen zijn o.a. friet, kroket, fricandel, broodje hamburger, schalen met hapjes, soep (erwten-, tomaten- en champignonsoep), ijsjes, sauzijenbroodjes en worstebroodjes.

Wij begrijpen dat er soms gekozen wordt voor eigen etenswaren maar wij als Beheer zijn blij als er goed gebruikt wordt gemaakt van onze keuken, wij hebben voor de competiedagen altijd bakdiensten ingepland om te zorgen dat iedereen lekker kan eten.

Techniek & Onderhoud

Techniek & Onderhoud is met name gericht op "De Masterij". Onderhoud gebeurt hoofdzakelijk na melding van een storing door de leden. Het onderhoud aan de banen is in principe een taak van de gemeente waarvan wij de banen huren. Om onderhoud te kunnen verrichten is er meestal speciale kennis nodig. Daarom is er geen vaste bezetting van deze commissie. Afhankelijk van het probleem wat zich voordoet wordt er gezocht naar iemand die verstand van zaken heeft op het terrein. Er zijn al enkele vrijwilligers die zich aangemeld hebben om in voorkomende gevallen een handje te helpen.

Wil jij ook wel eens een handje helpen? Stuur dan een mail naar Bert Heij - bertheij@gmail.com