Bardienst

Welkom bij bardienstplanning


Dit gedeelte van de website is bedoeld voor alle (aspirant) bardienstmedewerkers, die op zoek zijn naar informatie over het vervullen van de bardiensten. 


Via de website worden al onze bardienstmedewerkers op de hoogte houden over nieuwtjes en activiteiten. We proberen deze informatie zo volledig mogelijk op een rijtje te zetten, maar we kunnen ons voorstellen dat er van jullie kant altijd vragen en/of opmerkingen blijven bestaan. Schroom dan niet om een berichtje te sturen aan bdplanning@de-mast.nl. We staan voor jullie klaar. Samen zijn we sterk en samen laten we onze gasten een mooie tijd doorbrengen tijdens hun bezoek aan onze Masterij. Behandel een ieder altijd, zoals ook jij behandeld wilt worden als je zelf een horecagelegenheid binnen zou treden. We wensen jullie daarbij heel veel plezier toe.


Huisregels keukengebruik

Tijdens de KNLTB-competitiewedstrijden worden er diverse versnaperingen te koop aangeboden in het paviljoen. Van oudsher wordt toegestaan dat de competitieteams eigen etenswaren meenemen die  tijdens en na de wedstrijden worden genuttigd. De regel is dat er alleen etenswaren meegenomen worden die niet bij De Mast verkocht worden.
Daarom gelden de volgende afspraken:

  • Keukengebruik door iemand anders dan degene die op dat moment bar- of bakdienst heeft is niet geoorloofd.
  • De koelkast in de keuken staat ter beschikking van de competitieteams.
  • Bestellingen voor eten uit onze keuken gaan via de bardienst.
  • Eten elders bestellen (b.v. chinees) is toegestaan mits de restanten en verder afval in een gesloten vuilniszak in de container gedeponeerd wordt. Een vuilniszak is verkrijgbaar bij de bardienst.
  • Etenswaren verkrijgbaar in het paviljoen zijn o.a. friet, kroket, frikandel, broodje hamburger, schalen met hapjes, soep (erwten-, tomaten- en champignonsoep), ijsjes, saucijzenbroodjes en worstenbroodjes.

Het is prima dat er soms gekozen wordt voor eigen etenswaren maar we stellen het ook op prijs als er gebruikt wordt gemaakt van ons keukenaanbod. Tijdens competitiedagen staan altijd bakdiensten ingepland om te zorgen dat iedereen lekker kan eten.


Share by: